Wie is Zeven Drie?

Zeven Drie is een eigentijdse kerk in Epe op de Veluwe, een lokale gemeenschap van gelovigen. Één door het geloof in Jezus Christus. Een plek waar iedereen welkom is en zich thuis mag voelen, een plek van bemoediging, inspiratie en aanbidding waar je connect met God en met elkaar.

Hoe is Zeven Drie ontstaan?

Jaroah Haumahu is, samen met zijn vrouw Tessa, de oprichter en voorganger van Zeven Drie, Generation Church in Epe, Gelderland.
Een kerk die hij en zijn vrouw zijn gestart in 2017.

Een kerk in Epe die bereikbaar wil zijn voor God om anderen te bereiken.
Jesaja 6:7-8

Het verlangen om het evangelie op een relevante manier te brengen dat mensen zal raken en zal triggeren om verder te kijken, heeft hem altijd gestimuleerd om bezig te zijn met het Woord en heeft hem geïnspireerd om Zeven Drie te starten. Een kerk die bedoeld is om mensen te bereiken die het evangelie nog nooit gehoord hebben. De passie om bereikbaar te zijn voor God om anderen te bereiken is hun drijfveer.
 Droom groot en start klein inspireert hen om stap voor stap mensen met het evangelie te bereiken en hen een plek te bieden in een kerk dat er voor hen zal zijn.

Waar staat Zeven Drie voor?

De 7 staat voor de zevende letter van het alfabet en de 3 staat voor de derde letter van het alfabet, oftewel G C.

G C staat voor Generation Church. Waarom Generation Church? Omdat we de verschillende generaties in Epe en omstreken willen bereiken met het evangelie van Jezus Christus. In de volksmond zullen we de kerk Zeven Drie noemen.

Wat is de VISIE van Zeven Drie?

MENSEN CONNECTEN MET GOD